iams.blogg.se

I am S and these are my thoughts on you.

0005

Publicerad 2012-12-16 15:19:00 i Allmänt

Hästar finns inte, men om de gör det är de en frukt.
 
Right? Eller? Vi hästmänniskor vet ju hur det faktist ligger till men ÄNDÅ ska de in och skriva massa löjligheter på facebook-sidan. Inte konstigt att de fortsätter då många tjejer gå helt jäkla bananas och det är ju så himla roligt att reta upp dessa småtjejer!
Jag säger inte att jag supportar bilderna på de döda hästarna som har lagts upp, men jag tycker många verkar glömma att de inte är de som har facebook-sidan som lägger upp bilderna, de har faktist lagt upp väldigt få bilder, utan det är galningar som sitter hemma och lägger upp bilderna. Tycker verkligen att man ska anmäla bilderna som är stötande men inte sidan i sig. Hela sidan är ett stort skämt men ändå tar så många det seriöst? Jag förstår inte! Finns det inte bättre saker att lägga sin energi på? Eller?
 
Nej om ni har problem med sidan tycker jag att man..
  1. Ignorera ignorera ignorera! Gå inte in på sidan, blocka den från din feed eller whatever.
  2. Om ni ser stötande bilder, anmäl bilderna/de som lägger upp bilderna, inte hela sidan.
  3. CHILL OUT. relaxa lite, ta inte allt så himla seriöst. Kanske dags att gå i lite anger management om man inte kan hålla fingrarna i styr och blir så ofantligt arg över lite skämt?
Det är just sånt här som gör att de "andra" (icke hästmänniskor) inte har respekt för sporten pga. av häst-människorna som går i taken för minsta lilla grej. Chill out my darlings!
 
 
Kan ju tlllägga att detta gäller det mesta i hästvärlden, chill out! Så länge inte hästarna skadas så är det ju inga problem!
 
 
puss hej
S
 
 

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-12-16 16:14:04

Håller med dig :)

Postat av: Marta

Publicerad 2012-12-16 21:15:44

Fin blogg! Kika gärna in på min! Kram! :)

Postat av: isasriddagbok.blogg.se

Publicerad 2012-12-18 00:05:02

håller med till hundra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela